KORTBETALNING

Du kan alltid känns dig trygg i att handla med svenska kort utsällda av VISA eller MasterCard. Vi samarbet med Klarna som är en ledande leverantör av betaltjänskter via Internet och certifierade enlig kortindustrins nya skärpa säkerhetskrav. När betalningen har godkänts får du en bekräftelse på att ditt köp är genomfört.

FAKTURA

Genom vårt samarbeta med Klarna kan vi erbjuda privatpersoner att handla mot faktura.

Grundkraven för att få betala mot faktura är följande:

  • Du har fyllt 18 år
  • Du har en stadigvarande inkomst av tjänst
  • Du har minst 120 000 kr i årsinkomst
  • Du har inga betalningsanmärkningar

OUTLÖST PAKET

För alla paket som inte hämtas ut debiteras en avgift på 149 SEK. Avgiften motsvarar kostander för expeditionsavgift, raturavgift och hantering. Om du ångrar dig när paketet har skickats från oss, måste du hämta paketet på ditt utlämningsstälee och skicka tillbaka det till oss. Om paketer inte hämtas ut blir paketet automatiskt registerat som ej uthämtat och debiteras därefter.

ORDERBEKRÄFTELSE

När vi mottagit din beställning skickar vi dig en bekräftelse via e-psot med information om din beställning. Ta för vana att alltid kontrollera din orderbekräftelse så att allt ser OK ut. Skulle det vara något du undrar över så kontakta vår suoorot omedelbart. Det är bra om du sparar orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventrulla kontakter med supporten. När du kontaktar oss är det även bra om du har kunddnr/ordernr antecknat. Vill du annullera eller ändra något i din order så ber vi dig att höra av dig till vår support så snart som möjligt.