Sängskydd är en webbutik som säljer produkter för sängar i hemmet och på resa från ledande varumärken.

Vår målsättning är att kunna tillgodo se dig som kund och se till att vi har de produkter som både främjar hälsan, vår miljö och samtidigt underlättar vardagen.

Vi på sängskydd har några ledord som vi är stolta över!

Service - Personlig service och engagemang från oss. Sängskydd's service ska kännetecknas och hos oss ska man som kund alltid få det bästa möjliga service.

Kunskap - Hos oss får man råd och kunskap om sängskydd. Vi kan produkter för sängskydd, vi delar gärna med oss av vår produktkunskap och våra erfarenheter. Vi tar även våra kunders tips och erfarenheter.

Kvalité - Hos oss är bara det bästa nog. Vi strävar efter att hålla hög kvalitet i allt vi gör och du som kund ska känna dig trygg med att vi bara säljer produkter av hög kvalitet. Produkterna ska hålla, vi tror inte på slit och släng produkter.

Sortiment - Fullsorterat och brett sortiment för alla sängar. Sortimentet är brett och innehåller allt du behöver för en allergifri, trygg och säker sömn. Endast varumärken som uppnår Sängskydds höga krav på kvalitet tas in i sortimentet. Vi söker ständigt efter nya varumärken och sortimentet befinner sig alltid i en förändringsprocess. Saknar du något i vårt sortiment så hjälper vi dig gärna med att beställa hem det till dig.

Miljö - Respekt och ansvar för vår natur. Vi på sängskydd värnar om vår natur och vi strävar alltid efter att förbättra vårt miljöarbete.

Miljöpolicy för oss är det en självklarhet att göra vårt bästa för att värna om miljö. Vårt främsta vapen i kampen om en bättre miljö är att vi bara säljer produkter av och med hög kvalitet. En kvalitativ produkt ska enligt oss hålla för att vara. Vi vill kunna ge våra kunder hållbarhet och inte slit och släng produkter. Sängskydd tar ansvar för en hållbar utveckling genom att göra affärer med omtanke för miljö och arbetsförhållanden hos våra samarbetspartners. Vi eftersträvar att vi återvinner emballage, förpackningar, papper, wellpapp, batterier, plast, metall på vårt kontor. Vi försöker även att minska vår förbrukning av energiförbrukning med att välja det bättre alternativet, bara för vi ska kunna ha vår natur kvar.

Företagsuppgifter
Sängskydd/Harsanna AB · Org nr 559078-7858 · support@sangskydd.se · +46 (0)40468600 · Box 180, 201 21 Malmö